Tietosuojaseloste

Promopaja Oy:n tietosuojaseloste
Tämä tietosuojaseloste koskee Promopaja Oy:n verkkokauppaa Vilpas Shopia (kauppa.vilpasvikings.fi). Promopaja Oy käsittelee verkkokaupan asiakkaiden henkilötietoja tilauksen käsittelemiseksi ja asiakassuhteen hoitamiseen. Lisäksi käsittelemme verkkosivuvierailijoidemme tietoja analytiikkatarkoituksiin.

1. Rekisterin pitäjän tiedot

Promopaja Oy
Joensuunkatu 5
24100 Salo
044 053 5455
Y-tunnus 2350866-7

Asiakasrekisteristä vastaava henkilö
Juha Sairanen
juha.sairanen@promopaja.fi

Maksutapahtumien osalta rekisterinpitäjänä toimii kulloinkin valittu maksupalveluntarjoaja. Maksupalveluntarjoajien tietosuojaselosteet ovat luettavissa kunkin palveluntarjoajan omilta sivuilta:
Klarna, Mastercard, Visa ja American Express.

2. Mitä tietoja keräämme?
Pääsääntöisesti saamme tietosuojaselosteen mukaisesti käsiteltävät henkilötiedot tilauksen, yhteydenottopyynnön tai rekisteröitymisen yhteydessä henkilöiltä itseltään. Tekniset analytiikkatiedot tallentuvat vierailun yhteydessä automaattisesti.

Rekisteröityneistä ja tilauksen tehneistä asiakkaista keräämme alla löytyvät tiedot:
• Etu- ja sukunimi
• Henkilötunnus (vapaa-ehtoinen)
• Sähköpostiosoite
• Postiosoite
• Puhelinnumero
• Tilaus – ja toimitushistoria
• Maksutapa
• Asiakaskommunikaatio esimerkiksi asiakkaan antamat lisätiedot ja reklamaatiot

Yhteydenottolomakkeen lähettäneistä henkilöistä keräämme seuraavat tiedot:
• Etu- ja sukunimi
• Puhelinnumero
• Sähköpostiosoite
• Viestin sisältö

Verkkokaupan vierailijoista mahdollisesti keräämämme tekniset tiedot:
• IP-osoite
• Käyttöjärjestelmä ja laitetyyppi
• Etsityt tuotteet
• Sivuhistoria

3. Miksi käsittelemme henkilötietoja?
Käsittelemme keräämiämme henkilötietoja pääsääntöisesti voidaksemme palvella asiakkaitamme, hoitaaksemme sopimussuhteeseen perustuvat velvollisuutemme, ja/tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi. Käytämme käsiteltyjä henkilötietoja myös yrityksemme ja asiakaspalvelumme kehittämiseen eteenpäin esimerkiksi analytiikan tarjoamien tietojen kautta.

Käsittelemme henkilötietoja tilauksen käsittelemistä, vahvistamista ja toimittamista varten. Henkilötietoja voidaan lisäksi käsitellä tilausta tai tuotetta koskevien reklamaatioiden tai takuuta koskevien tilanteiden yhteydessä. Henkilötunnusta pyydämme voidaksemme taata asiakkaillemme kaikki tarjoamme maksuvaihtoehdot ja tehdäksemme tilauksesta sujuvampaa.

Asiakkaiden tietoja voidaan käyttää asiakaspalveluun, viestintään ja asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitämiseen. Jos otat yhteyttä asiakaspalveluumme, käytämme annettuja tietoja kysymyksiin vastaamiseen ja mahdollisten ongelmien ratkaisemiseen sekä viestisi käsittelyyn.

Sinulla on oikeus pyytää lisätietoja ja/tai peruuttaa suostumuksensa tietojen keräämiseen, koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

4. Kuinka säilytämme henkilötietoja?
Keräämämme henkilötiedot säilytämme tietosuojalainsäädännön vaatiman ajan sekä/tai niin kauan kun se on yksilöllisten tarpeiden mukaan hyödyllistä esimerkiksi asiakassuhteen ajan.

Säilytämme henkilötietojasi EU-alueella, emmekä siirrä niitä ETA-alueen ulkopuolelle.

5. Luovutammeko henkilötietojasi muille osapuolille?
Pääsääntöisesti emme luovuta henkilötietoja Promopaja Oy:n ulkopuolisille henkilöille, paitsi alla mainituissa poikkeustapauksissa.

Oikeudellinen syy

Voimme luovuttaa henkilötietoja Promopaja Oy:n ulkopuolisille osapuolille, jos pääsy henkilötietoihin on tarpeellista soveltuvan lain, sääntelyn tai tuomioistuimen päätöksen noudattamiseksi; petoksen, identiteettivarkauden, rahanpesun, terrorismin rahoittamisen taikka tietoturva- tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi, estämiseksi tai muutoin asian käsittelemiseksi; tai muun yleisen edun edellyttämän tarkoituksen varmistamiseksi lainsäädännön mukaisesti.

Valtuutetut palveluntarjoajat

Voimme luovuttaa henkilötietoja meille palveluita suorittaville valtuutetuille palveluntarjoajille, esimerkiksi kuljetuspalveluntarjoajalle. Palveluntarjoajat ovat sitoutuneet rajoittamaan henkilötietojen käyttöä sekä noudattamaan vähintään tämän tietosuojaselosteen mukaisia yksityisyys- ja tietoturvastandardeja.

Erillinen suostumus

Voimme luovuttaa henkilötietoja Promopaja Oy:n ulkopuolisille osapuolille, kun olemme saaneet erillisen suostumuksen tietoja koskevalta henkilöltä. Henkilöllä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

6. Sinun henkilötietojasi koskevat oikeudet
Tietosuojalain asetuksien mukaan sinulla on;
• Oikeus saada käsitellyt henkilötietosi
• Oikeus vaatia virheellisen, vaillinaisen ja vanhentuneen henkilötietosi korjaamista
• Oikeus vaatia henkilötietojesi poistamista
• Oikeus rajoittaa ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
• Oikeus pyytää henkilötietosi, jotta voit siirtää ne kolmannelle osapuolelle.
• Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos koet Promopaja Oy:n henkilötietojen käsittelyn olevan tietosuojalainsäädännön vastaista.

Suoritamme pyyntösi mukaiset toimenpiteet, ellei meillä ole oikeudellista ja/tai perusteltua syytä olla toteuttamatta pyyntöäsi esimerkiksi kirjanpitolaki tai takuuilmoitusten todentaminen. Halutessasi käyttää jotakin ylläolevista oikeuksista, voit lähettää meille postitse tai sähköpostitse seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta. Henkilöllisyyden todistamiseksi voimme pyytää lisätietojen toimittamista.

Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, ovat liiallisia tai jotka ovat selvästi perusteettomia.

7. Evästeet
Evästeet eli cookiesit ovat verkkoselaimeesi tallentuvaa dataa, jotka koskevat esimerkiksi verkkosivuja, joilla olet vieraillut. Kauppa.vilpasvikings.fi-sivuilla käytämme evästeitä analytiikka tietojen keräämiseen ja verkkokaupan toimivuuden lisäämiseen. Näin voimme parantaa internetsivujamme ja tehdä niistä hyödyllisemmät asiakkaillemme. Evästeet liittyvät IP-osoitteeseesi, eikä niiden kautta kerätä muita yksilöintitietoja.
Tietokooste, jonka saamme, on anonyymi, eikä siitä voi tunnistaa yksilöitä. Mikäli et halua, että näitä tietoja kerätään sinusta, voit poistaa evästeet selaimesi internet-asetuksista. Tällöin emme voi kuitenkaan taata verkkokaupan toimivuutta, koska osa evästeistä ovat välttämättömiä verkkokaupan toiminnalle esimerkiksi ostoskorin tuotteiden muistamiseksi.
Käytämme seuraavien yhteistyökumppaneiden evästeitä. Voit myös estää yhteistyökumppania käyttämästä evästeiden tietoja seuraavissa osoitteissa:
Google: https://support.google.com/acc...

8. Tietoturvallisuus
Edistämme tietoturvallisuutta teknisten suojatoimenpiteiden lisäksi varmistamalla, että henkilötietoja voivat käsitellä ainoastaan ne henkilöt, joiden työtehtävien puolesta tämä on perusteltua. Käsittelemämme henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä asianmukaisin käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.

Yhteystiedot

Promopaja Oy
Joensuunkatu 5
24100 Salo

0440-535455
juha.sairanen@promopaja.fi
2350866-7

Ilmainen toimitus yli 70€:n tilauksiin!

Tuotteet

Info

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 19.9.2017 alkaen.

Verkkokauppa

Promopaja Oy
Joensuunkatu 5
24100 Salo

0440-535455
juha.sairanen@promopaja.fi
2350866-7

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Vilpas Shop yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Promopaja Oy
Joensuunkatu 5
24100 Salo

0440-535455
juha.sairanen@promopaja.fi
2350866-7

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.